Our Services

Web Development

Faqe Webi HTML te Personalizuara . Faqet statike janë të njohura sepse janë shumë efikase, jashtëzakonisht të shpejta dhe zakonisht më të lira

Grapics Design

Ofrojme design per web pages

App Development

Aplikacione per Celular . Më shumë se kurrë, njerëzit janë duke ndervepruar me telefonat e tyre . Një aplikacion i dizajnuar mirë që ofron dobi ka fuqinë për të kapërcyer rrëmujat.

Network

Routing . Zgjidhje që ofrojnë shërbime dhe komunikime të qëndrueshme të rrjetit për Biznesin e Vogël, Rrjetet e Ndërmarrjeve dhe Ofruesit e Shërbimeve.